Logopedisten in de praktijk

Hadeel Maktoub, all-round logopedist

Ibtissam Larbi, all-round logopedist 

Morayma Zaidi, all-round logopedist

Kimberley Soekimo, all-round logopedist


Dounia Lazar, all-round logopedist.

Welkom! Ik stel me graag aan jullie voor.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier mogen werken als logopedist op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. 

In het verleden heb ik als logopedist gewerkt in een Pedologisch Instituutschool met kinderen bij wie er sprake is van autisme, angststoornissen of AD(H)D. Ook heb ik in het verleden gewerkt met volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, met als gevolg een afasie, dysartrie en/of dysfagie. 

Momenteel werk ik voornamelijk met kinderen met afwijkende mondgewoonten (OMFT) of kinderen die communicatief onvoldoende redzaam zijn door een taal- of spraakstoornis (TOS/SOS) in de omgeving van Amsterdam. 

Ik ben van mening dat het belangrijk is dat de kwaliteit van de beroepsuitoefening gewaarborgd blijft. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Registratie geeft aan dat de logopedist  volgens kwaliteitscriteria investeert in het verwerven en bijhouden van kennis en vaardigheden. Ik volg regelmatig cursussen.  Klik hier voor een overzicht van de cursussen die ik heb gevolgd.

Ik geniet enorm van mijn werk en ik kijk uit naar de komende tijd waarin ik hopelijk veel voor jullie kan betekenen!